Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop de weekend 10-11 februarie 2018: Zodia care, în sfârşit, va afla o veste bună

Friday, 09 February 2018, 13:19 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: BERBEC

În acest weekend nu prea ești de acord cu părerile celorlalți, indiferent că este vorba despre rude sau prietenii apropiați, lucru care te va liniști puțin. Apele se liniștesc în scurt timp, dacă lași lucrurile să meargă de la sine. Sfârșitul zilei de duminică va fi o zi liniștită și relaxantă.

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: TAUR

Weekendul acesta găsești rapid soluții la orice problemă și ești un bun sfătuitor și pentru ceilalți care au nevoie de ajutorul tău. Deși pot apărea unele chestiuni care îți provoacă neplăceri, nu sunt deloc serioase, așa că nu le trata ca și cum ai avea motive de îngrijorare.

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: GEMENI

Îți petreci sfârșitul săptămânii în familie, lucru care îți place nespus, având în vedere că nu ai mai petrecut de mult timpul împreună. Mediul familial va fi plin de farmec și va reda buna dispoziție. De asemenea, vei primi și o veste bună, pe care o așteptai cu nerăbdare.

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: RAC

În acest weekend este indicat să fi puțin mai deschis cu oamenii dragi, care îți acordă tot timpul și toată atenția lor. Nu ascunde lucruri partenerului de viață și încearcă să te rezolvi orice problemă de cuplu acum, cât este momentul. Sfatul este ca în aceste zile să comunici cu partenerul de viață pentru a rezolva problemele de cuplu.

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: LEU

Weekendul acesta nu încerca să grăbești lucrurile deoarece rezultatele nu vor fi cele pe care le aștepți. Nu trata lucrurile cu superficialitate și orientează-te spre fiecare detaliu în parte. Toate cărțile câștigătoare vor fi în mâna ta, dacă ști ce ai de făcut și de asemenea, rezolvă lucrurile cu calm și concentrare.

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: FECIOARĂ

Sfârșitul săptămânii te prinde într-o formă bună. Starea de spirit este în general bună și nu-ți va fi umbrită de absolut nimic. Astfel, vei atrage binele de partea ta!

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: BALANȚĂ

Sunt șanse mari să ai o mare bucurie în viața sentimentală. Partenerul de cuplu îți va arăta toată dragostea din lume și ești mai mult decât fericit. În ceea ce privește partea financiară, fi mai chibzuit și nu cumpăra cadouri foarte scumpe, deoarece riști să rămâi fără bani o bună perioadă. Încearcă să fi mai chibzuit deoarece vei avea numai de câștigat.

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: SCORPION

În acest weekend te gândești la trecerea timpului și nu apuci să faci o mulțime de lucruri pe care le-ai fi dorit. Trebuie să ai răbdare, numai așa lucrurile se vor rezolva de la sine, într-un mod mai corect. Folosește cât mai multă vitamina E pentru ten, având în vedere că te vei confrunta cu câteva probleme dermatologice.

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: SĂGETĂTOR

Aceste sfârșit de săptămână îți permite puțin prea comod, astfel este nevoie de vigilență din partea ta. Numai în acest fel vei reuși să atingi performanța maximă în tot ceea ce-ți propui. În acest weekend îți dai seaman că ești mai puternic decât crezi.

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: CAPRICORN

Sfârșitul acestei săptămâni astrele sunt de partea ta și te vor susține în absolut tot ceea ce vrei să faci. Trebuie totuși să fi precaut, pentru că relațiile pot fi în pericol! Pentru aceste zile lasă deoparte grijile legate de bani sau de locul de muncă și focalizează mai mult propria persoană.

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: VĂRSĂTOR

Vei descoperi o nouă pasiune, ceva ce nu ai mai făcut până acum, ceea ce-ți va capta profund interesul. În plan profesional, nu vei fi prea imun la unele sarcini, dar, până la urmă, le vei rezolva cu bine. Este o bună perioadă de a începe ceva nou, de a te focaliza pe ceva ce-ți doreai să faci de mult.

Horoscop de weekend 9-11 februarie 2018: PEȘTI

Nimic nu îți stă în cale în acest sfârșit de spătămână! Toate lucrurile merg strună și nu există niciun obstacol care să-ți împiedice să faci ceea ce-ți dorești. Ești foarte motivat să-ți atingi scopurile ți nimic nu te clintește din loc. Această ambiție pe care o vei avea te va ajuta să iei cele mai bune decizii atât în viața profesională, cât și în cea amoroasă.

 

sursă: yve.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL