Cozmin Gușă: „Grindeanu, bun de președinte al PSD. Dâncu, așteptat cu brațele deschise” 

Saturday, 18 January 2020, 17:25 Sursă: Realitatea PLUS

 

„În acest moment, cel mai potrivit pentru funcția de președinte cred că este Sorin Grindeanu, un om încă tânăr, dar vechi în partid. Eu când am venit la PSD, în 2000, el era demult în conducerea PSD Timiș. Nu doar faptul că s-a opus public și concret unor aberații declanșate de Dragnea, dar este un om cu școală solidă și un bun camarad, ceea ce e mult în politica de azi.”, a spus Cozmin Gușă într-un interviu pentru evz.ro.

Și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, are o părere bună despre Sorin Grindeanu.

„Cu domnul Grindeanu am discuții, am avut și la Olt”, a declarat Ciolacu.

Vasile Dâncu trebuie să revină prima dată în partid, oricum Radu Moldovan și organizația Bistrița îl așteaptă cu brațele deschise. Eu sper să-l convingem să se implice din nou, ar fi cel mai potrivit pentru funcția de președinte al Consiliului Național, loc de unde am putea rescrie ideologia partidului, dar am și putea reactiva departamentele ce vor oferi soluții zilnice de guvernare mai bună a României”, a mai precizat Cozmin Gușă în același interviu pentru evz.ro.

Alegerea unei noi conduceri a PSD va avea loc la congresul de la sfârșitul lunii februarie.

În urmă cu două zile, Sorin Grindeanu spunea că „figurile uzate" din PSD „trebuie să facă un pas în spate" pentru ca social-democraţii să nu devină „din ce în ce mai irelevanţi". Declarația a fost făcută joi, la Conferința PSD Olt de la Slatina, unde au participat și președintele interimar Marcel Ciolacu, liderul de Olt Paul Stănescu,

Avertismentul lui Sorin Grindeanu: „Figurile UZATE din PSD, un pas ÎN SPATE”

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-18 21:13:36
Tradus din limbaj beshede vine cam asa -

Ne trebuie un nou fraier pe care sa il pompam cu tupeu si parvenitism si in umbra caruia sa isi vada baronetul de smenarii, coruptie, nepotisme, prostitutie intelectuala di sociala pentru bani nemunciti ...

2020-01-19 00:34:35
Robert

Unde calca Gusa mucegaieste tot,numai datorii si minciuni raman in urma lui, nu se poate abtine din moment ce mentorul lui a fost Iulian Vlad raposatul. Nici macar de la ala nu a invatat mai nimic, acum spera sa dea lovitura cu PSD, sta pe bara coada-i lunga, la fel si cei dati afara, Grindeanu, Tudose etc. Poate la PNL au sanse mai multe, acolo se cumpara cu bani orice.

2020-01-19 07:39:36
S-a intors si Napoleon ,dar a stat puțin ,puțin ca mai mult ca....

Sarcina actuala a dlui Guse este să reinvie trcutul blestemat.Dl Gioană,dl Ponta au venit la partid pe linia serviciilor,acum se impune ca partidul să apele la cadrele din servicii.Dar asta nu ar fi un lucru rău,că serviciile au condus,conduc si vor conduce lumea,asa că eu am o impresie bună despre menirea lor socială.Ceea ce nu imi place este alegerea inaptă a cadrelor de partid,cum e cazul de față,si folosirea justiției sa inlăturea lui Dragnea.Dl Guse zice că dl Grindeanu i-a tras-o lui Dragnea ,dar nu e adevărat,au fost corul robilor de Verdi din Opera Traviata.

Alte articole din: ACTUAL