Avertismentul lui Sorin Grindeanu: „Figurile UZATE din PSD, un pas ÎN SPATE”

Thursday, 16 January 2020, 15:49 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Fostul premier Sorin Grindeanu consideră că "figurile uzate" din PSD "trebuie să facă un pas în spate" pentru ca social-democraţii să nu devină "din ce în ce mai irelevanţi". Declarația a fost făcută joi, la Conferința PSD Olt de la Slatina. Despre revenirea în PSD, fostul premier a spus că va reveni în partid numai în cazul unui „proiect extrem de serios al PSD pentru țară”.

 

 

Sorin Grindeanu a punctat că "în fruntea partidului nu mai poţi face echipe de compromis" şi a menţionat că PSD trebuie să facă opoziţie "dură, punctuală, cu profesionişti cu figuri credibile".

"Perspectiva PSD în acest moment nu e nici glorioasă dar nici dezastruoasă, depinde de deciziile pe care în lunile următoare le va lua PSD. Figurile uzate, uzate, ale PSD , trebuie să facă un pas în spate. Voi, cei care ştiţi să aduceţi şi aţi dovedit aceste lucruri, voi, care ştiţi să aduceţi voturi pentru PSD, trebuie să faceţi un pas în faţă fără niciun fel de frică, Dacă PSD nu face aceste lucruri, începem să devenim din ce în ce mai irelevanţi. Trebuie făcută o opoziţie la PNL, dar trebuie făcută opoziţie dură, exactă, punctuală, cu profesionişti, cu figuri credibile Nu trebuie să facem compromisuri dacă vrem să recâştigăm încrederea românilor", a declarat Sorin Grindeanu la Slatina, prezent la conferinţa de alegeri a PSD Olt.

El a arătat că a venit la Slatina la invitaţia senatorului Paul Stănescu.

„De ce am acceptat să vin la PSD Olt? Motivul, dincolo de legătura care este politică între mine şi Paul Stănescu, am acceptat pentru că in istoria recentă a PSD la nivel central au existat două momente care puteau să schimbe soarta, poate, a alegerilor de anul trecut, iar cel puţin două judeţene au suferit de singurătate în acele momente, mă refer la moţiune şi celebra scrisoare în care se cereau nişte lucruri care cred că erau foarte bune. Am acceptat pentru că dumneavoastră (...) sunteţi cea mai puternică organizaţie PSD din ţară", a adăugat Grindeanu.

Grindeanu: „Am fost om de stânga, sunt și voi fi om de stânga ș voi reveni în PSD”

Despre o posibilă revenire în PSD, Sorin Grindeanu a spus că va reveni "în politica PSD", pentru "un proiect politic extrem de serios, un proiect extrem de serios pentru ţară" însă nu va ţine "isonul" un "proiecte personale" indiferent despre ce persoane ar fi vorba.

„Eu voi reveni în politica PSD pentru un proiect extrem de serios al PSD, un proiect extrem de serios pentru țară. Nu voi ține isonul unor proiecte personale ale lui x, y, indiferent cum se cheamă acea persoană. Dacă aceste lucruri se vor intampla, am fost om de stânga, sunt și voi fi om de stânga, și voi reveni în PSD”, a explicat Grindeanu.

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-16 21:55:26
Foie verde, foaiei foaie, si s-o scarpina la ... oaieeee !

... si bulibasele sau saturat de vrajeala !

2020-01-17 05:53:45
Rot pe ciolan ,pre ,ați uita ca Dragnea avea si program ,de a intrat la puscărie ?

Dle Grindeanu înțeleg că e din ăia noi,care trebuie sa se suie in căruța trasă de măgari ,si dl Ciolacu e din cei care trebuie sa faca pași in spate,ca la armată.Dar pe mine mă intrigă ce discută ei pe la sedinte,care sa ia ciolan ,nu discută programe si orientări politice.M-ar fi interesat dacă mai citeasc istorie si ar fi aflat ca dictatura nazistă a inceput cu scoaterea parlamentului din decizia politică ,preluată de guvernul Orban,pardon de Goring, ce ar zice PSD reformat după dl Dragnea ?.

Alte articole din: POLITICĂ