Vremea devine deosebit de rece. Care vor fi temperaturile și unde va ploua marți și miercuri

Vremea devine deosebit de rece pentru această perioadă. Dacă marți temperaturile maxime vor ajunge chiar și la 17 grade Celsius, miercuri acestea se vor situa între 4 și 15 grade.VREMEA MARȚI

Marti, deşi valorile termice diurne vor marca o creştere faţa de luni în cea mai mare parte a ţarii, ele vor fi inca sub mediile climatologice specifice datei, potrivit Realitatea TV.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9-10 grade pe litoral şi 16-17 grade in Oltenia si in Transilvania. Cerul va fi temporar noros şi va ploua, mai ales catre seara, pe arii relativ extinse în regiunile vestice şi sudice, local în nord-vest şi centru şi izolat în rest. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificari temporare în regiunile estice si sud-estice. Dimineata, izolat, se va semnala bruma în regiunile vestice, nordice şi centrale.

In Bucuresti, vremea se va încalzi. 4-6 grade dimineata si o temperatura maxima de 14...15 grade. Cerul va fi temporar noros şi va ploua în prima parte a zilei.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea se va raci faţa de marti şi va deveni astfel deosebit de rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor avea valori de la 4 grade în estul Transilvaniei, pâna în jurul a 15 grade în Lunca Dunarii.

Cerul va avea înnorari şi va ploua pe arii relativ extinse iar la munte vor predomina ninsorile. Condiţii pentru ninsori şi lapoviţa vor fi, mai ales spre seara şi în Maramureş, Transilvania, Moldova, precum şi în zonele deluroase din rest. Local, cantitaţile de apa pot fi însemnate. Vântul va prezenta intensificari temporare, în majoritatea regiunilor, in special în sud şi sud-est, iar pe crestele montane, va sufla tare. Dimineta va fi bruma în depresiuni, în nord-est şi pe arii restrânse în rest.

In Bucuresti, vremea se va raci, devenind deosebit de rece pentru aceastã data. 3-5 grade dimineata si doar 9-10 grade la amiaza. Cerul va fi noros şi temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificari în cursul zilei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?