Lovitură pentru FCSB! Le-a închis ușa-n nas de Sărbători: ”Imposibil să joace aici!”

Thursday, 12 December 2019, 16:52 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea.NET

FCSB riscă să nu poată juca toate meciurile considerate pe teren propriu în sezonul 2019-2020 al Ligii 1 pe Arena Națională. UEFA vrea să pregătească stadionul pentru EURO 2020. În plus, varianta ‘roș-albaștrilor’ de a juca pe noua arenă din Târgu-Jiu a picat, după anunțul făcut de primarul orașului.

Conducerea FCSB a anunțat pe pagina oficială de Facebook că nu se pune problema ca UEFA să preia Arena Națională pentru organizarea meciurilor de la EURO 2020 începând cu 1 martie.

Cu toate acestea, există dubii că FCSB va putea juca toate meciurile de acasă din play-off sau play-out pe cel mai mare stadion al țării.

1. Nu s-a pus niciodată problema ca Arena Națională să fie preluată de UEFA pentru organizarea EURO 2020 începând cu 1 martie.

2. FCSB este principalul partener al Primăriei Capitalei în ceea ce privește închirierea Arenei Naționale, iar relația de comunicare dintre cele două instituții a fost întotdeauna una excelentă.

3. Preluarea propriu-zisă a stadionului de către reprezentanții UEFA va fi făcută în luna mai a anului viitor.

4. FCSB va disputa toate jocurile de pe teren propriu, în eventualitatea calificării în play-off, pe Arena Națională. În cazul în care vor surveni modificări ale programului de pregătire a stadionului pentru EURO 2020, acestea vor fi anunțate din timp și vor fi făcute în sprijinul programului competițional al Ligii 1„, este comunicatul FCSB.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL