Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Voiculescu, mesaj pentru judecătoarea care l-a băgat după gratii: Căutați! Căutați! Căutați!

Thursday, 23 October 2014, 21:26 Sursă: REALITATEA.NET

"Când ma prezentam zilnic la IPJ Ilfov (zile pe care nici eu, nici Traian Băsescu nu o sa le uităm niciodată), un protestatar mi-a reproșat că m-am îmbogățit din banii poporului. Făcea referire la un număr de vapoare, despre care se spunea că ar fi plecat, în decembrie, 1989, încărcate cu marfă în valoare de milioane de euro, sume care nu au mai ajuns în România", a scris pe blog Voiculescu.
Fostul senator PC scrie în continuare "situația reală a acelor vase", "pentru liniștea doamnei Camelia Bogdan, ca să nu mai caute ceea ce nu există. Toate cele șapte exporturi au avut loc, în ultimele trei luni, ale anului 1989, fiind vorba de tablă, țevi, oțel beton și ciment, care au ajuns în țări precum Statele Unite, Canada, Egipt și Republica Dominicana. Toată marfa a fost plătită, până la ultimul cent. Căutați! Căutați! Căutați! Dar, în final, trebuie să spuneți românilor ce ați găsit", precizează Dan Voiculescu.
Mai mult, fondatorul trustului Intact afirmă că va solicita din nou ”rezultatele cercetărilor ample, dispuse de judecătoarea Camelia Bogdan, cu privire la mitul ”averii sale ascunse”.

"Am solicitat Curții de Apel București rezultatul cercetărilor ample, dispuse de judecătoarea Camelia Bogdan, cu privire la mitul ”averii ascunse” a lui Voiculescu. Până acum, mi-au comunicat numai că au sesizat Inspecția Judiciară. Voi solicita, din nou, aceste rezultate. Nu am nimic de ascuns și cred că asta este șansa mea ca lumea să se convingă că tot ce am realizat, în viață, am realizat prin muncă, multă și cinstită", a încheiat Dan Voiculescu.

 

 

 

 

 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ