Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta, prima reacţie privind preluarea şefiei Camerei Deputaţilor: "Am vorbit cu Liviu..."

Tuesday, 03 May 2016, 16:37 Sursă: REALITATEA.NET

“O să discutăm şi o să luăm decizii împreună”, a declarat fostul preşedinte PSD Victor Ponta, întrebat dacă va prelua conducerea Camerei Deputaţilor.

Fostul premier a afirmat că a discutat cu Liviu Dragnea despre “tot ce este bine pentru PSD”. “Da, am vorbit cu Liviu. Am discutat cu Liviu tot ceea ce este bine pentru PSD şi pentru alegătorii noştri”, a răspuns el, întrebat dacă a discutat cu Liviu Dragnea.

Întrebat dacă este bine pentru PSD ca el să preia conducerea Camerei Deputaţilor, Ponta a afirmat că asta va decide partidul “Eu mă duc să văd ce ministru mai demisionează astăzi din Guvernul meu, până rămâne (…) doar domnul Iohannis cu Guvernul lui”, le-a mai spus Victor Ponta jurnaliştilor. Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, că "sufleteşte şi pragmatic" şi-ar dori ca Victor Ponta să devină preşedintele Camerei Deputaţilor şi să meargă împreună în campanie, precizând că se va întâlni cu fostul premier pentru a discuta "şi asta şi alte lucruri".

Preşedintele PSD a mai spus că este vorba de o discuţie mai largă, ce vizează maximizarea şanselor la scrutinul local şi parlamentar. "PSD are prima şansă, de-aia se întâmplă şi unele lucruri şi vom face împreună un plan corect, cinstit pentru ca PSD să nu-şi piardă şansele în aceste alegeri", a mai spus Liviu Dragnea.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ