Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta: "Pot să mă aliez cu ALDE într-o oră, dacă iese de la guvernare"

Sunday, 21 July 2019, 23:26 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat duminica seara ca dacă ALDE iese de la guvernare, atunci „într-o oră” se poate duce să vorbească cu formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru o alianță.

"Nu stiu daca iese (ALDE de la guvernare), nu am apucat sa vorbesc. Pot sa ma aliez cu cei de la ALDE dar nu pot sa ma aliez cu cei de la ALDE cat ei sunt la guvernare si eu Pro Romania in opozitie. Ca nu intelege nimeni nimic. Zice 'Bai, voi sunteti nebuni? Cum adica?'.

Daca ALDE iese de la guvernare, peste o zi, nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei, si sa facem un grup mai mare. Dar care-i alternativa, ca USR nu vrea sa guverneze. I-a invatat cineva sa nu fie fraieri, doar sa critice, ca de facut au fost la guvernare in 2016 si au facut PSD de 46% de buni ce ati fost, sa stea sa dea din gura ca e usor si nu trebuie sa faca.

Nu am cum sa fac o alianta cu ALDE si sa-l sustin pe dl Tariceanu cata timp ei sunt la guvernare si noi suntem in opozitie. Ne-ati intreba daca suntem normali la cap. Deci nu merge", a declarat Victor Ponta.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ