Veolia cere demisia lui Marius Stan, președintele clubului Petrolul Ploiești

Friday, 10 January 2020, 17:07 Sursă: veolia

Autor: Realitatea.NET

Compania Veloia îi cere demisia lui Marius Stan, actualul președinte al clubului de fotbal Petrolul Ploiești, pe motiv că acesta va candida la un nou mandat de primar al Galațiului. Iar cum Veolia este principalul sponsor al echipei ploieștene, are dreptul să ceară acest lucru, mai ales că Veolia susține că decizia lui Stan încalcă fragrant termenii parteneriatului încheiat în vara 2017 între companie și club.

Veolia România solicită demiterea domnului Marius Stan din funcția de președinte al clubului FC Petrolul Ploiești după aflarea din surse media a informației că acesta și-a lansat candidatura pentru obținerea unui al doilea mandat de primar al oraşului Galaţi.

Această situație este în conflict direct cu valorile și misiunea Veolia, care este apolitică, și încalcă fragrant termenii parteneriatului încheiat în vara 2017.

Prin parteneriatul cu Veolia, FC Petrolul Ploiești și-a propus reclădirea unui club puternic, care să reprezinte cu cinste comunitatea locală și să ajungă cât mai repede acolo unde îi este locul: în prim-planul fotbalului românesc, pe baza unei creşteri sănătoase şi a unui mod de lucru profesionist, fair-play și apolitic.

Onestitatea, responsabilitatea, solidaritatea, respectul, formează baza performanței pe care o așteptăm și o susținem din partea unui Președinte și a clubului pe care îl reprezintă.

De aceea, Partenerul finanțator a solicitat în regim de urgență întrunirea AGA a FC Petrolul Ploiești pentru revocarea domnului Marius Stan din funcția de președinte al clubului și stabilirea măsurilor necesare pentru următoarea perioadă. În caz contrar, Veolia România se va retrage din parteneriat.

 

Partenerul Finanțator continuă astfel misiunea adoptată, de a consolida încrederea în bunele practici, în etică și corectitudine pentru FC Petrolul Ploiești.

 Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT