Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vasile Blaga: Nu văd de ce ar trebui să renunţăm la Munteanu. Vezi Doamne, schimbă linia PNL

Monday, 18 April 2016, 08:02 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu văd de ce ar trebui să renunţăm la această candidatură pentru că este criticată. Foarte bine! Sunt oameni care o critică. Noi suntem foarte atenţi la toate criticile, cu mici observaţii. Pe de o parte vedem că este criticat de colegi din societatea civilă (...), pe urmă este acuzat de tot felul de lucruri fără dovezi”, a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă la Iaşi.

Vasile Blaga a spus că Marian Munteanu nu poate schimba linia politică a PNL aşa cum s-a vehiculat în presă. “Vezi, Doamne, ar schimba linia politică a partidului. Am văzut şi aberaţia asta în presă, ca şi cum partidul ăsta este de ieri, nu de 140 de ani şi un om, oricare ar fi el, ar putea schimba linia partidului. Ca şi când partidul ăsta nu ar avea peste 1.000 de oameni numai în Consiliul Naţional de Coordonare. Copilării de genul acesta. Aşa e în viaţă!", a mai spus Vasile Blaga.

Blaga a mai spus că liberalii nu şi-ar fi dorit să facă o altă nominalizare la PMB, însă, retragerea lui Ludovic Orban nu le-a dat de ales. La rândul său, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că PNL nu a negociat cu Nicușor Dan sau Ciprian Ciucu o candidatură la PMB cu susţinerea PNL.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ