Un lider PSD, şef de filială, infirmă că ar urma să preia funcţia de ministru de Interne

Saturday, 29 September 2018, 19:33 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş, infirmă că ar urma să preia funcţia de ministru de Interne, care îi aparţine lui Carmen Dan. Mai mult, acesta declară că nu s-a discutat până acum despre variantă pentru remaniere, iar toată lumea din PSD este mulţumită de activitatea lui Dan. 

Gabriel Zetea a făcut aceste precizări pe pagina sa de Facebook, unde a  scris că el nu îşi doreşte vreun post de ministru, iar de remanierea lui Carmen Dan nu s-a discutat niciodată în PSD: 

Am urmărit în ultimele două zile foarte multe ştiri legate de viitoarea remaniere guvernamentală. Îmi pare rău să văd vehiculate în spaţiul public atât de multe neadevăruri”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea, cu referire la informaţiile apărute în spaţiul public privind o eventuală preluare de către acesta a funcţiei de ministru de Interne în urma remanierii guvernamentale solicitată de preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"1. Nu s-a discutat pana in acest moment in PSD despre nicio varianta de remaniere. Remanierea este apanajul primului ministru iar evaluarea individuala a fiecarui ministru va fi facuta doar dupa Referendumul pentru modificarea Constitutiei din 6-7 octombrie.
2. Nu am discutat niciodata in PSD despre remanierea doamnei ministru Carmen Dan. Mai mult, eu personal, sustin neconditionat activitatea doamnei ministru si ma declar foarte multumit de intreaga ei activitate!
3. Nu imi doresc sub nicio forma vreo functie de ministru! Am candidat in 2016 pentru Consiliul Judetean Maramures si imi iubesc judetul cu tot sufletul. Am misiunea, aici acasa, sa finalizez multe dintre proiectele pe care cei dinaintea mea le-au neglijat. Imi doresc sa reusesc acolo unde altii au esuat iar pentru asta trebuie sa muncim mult impreuna, aici in Maramures, nu la Bucuresti! PSD Maramures a avut deja 3 reprezentanti in cabinetele PSD din 2016 incoace si avem inca multi alti colegi care ne pot reprezenta cu cinste in Guvern!", a scris acesta.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, pe 21 septembrie, că după referendumul pentru familie din 6-7 octombrie va fi o şedinţă Comitetului Executiv Naţional PSD în care se va discuta remanierea, precizând că un ministru care nu are calitate de bun comunicator nu trebuie să rămână în Guvern.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri