Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TRAIAN BĂSESCU: Accidentul aviatic din Ucraina este un ACT TERORIST. Voi pune degetul pe rană!

Saturday, 19 July 2014, 12:05 Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, referindu-se la catastrofa aviatică din Ucraina, că uciderea a 298 de nevinovaţi într-un act terorist nu trebuie să treacă fără consecinţe, el precizând că va face declaraţii detaliate pe acest subiect de la Palatul Cotroceni, informează MEDIAFAX.

”Probabil aţi văzut, ieri seară constatasem, candidatul nostru nu văzuse poziţia preşedintelui României, exprimată imediat după accident, probabil a şi fost acoperită de alte luări de poziţie şi de ştirea, pe fondul ei”, a spus şeful statului.

El a menţionat că România susţine necesitatea unei ”expertize internaţionale”.

”Accidentul nu poate fi lăsat fără o anchetă internaţională, şi pentru ceea ce s-a întâmplat, 298 de nevinovaţi ucişi într-un act terorist, nu trebuie să treacă fără consecinţe”, a afirmat şeful statului.

”Cu certitudine, avem de nuanţat nişte poziţii şi o voi face din poziţia oficială de preşedinte, la Cotroceni. Vreau să îmi termin propria analiză, bazată pe datele pe care le am”, a mai spus preşedintele, menţionând că România nu a aflat nimic nou din declaraţiile liderilor politici, dar ”trebuie pus degetul pe rană şi o va face de la Cotroceni”.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ