Traian Băsescu a anunţat un moment special. Ce urmează în Parlamentul European

Saturday, 14 December 2019, 08:47 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat că Parlamentul European va avea o dezbatere despre Revoluţia din România, exact la la 30 de ani debutul acesteia la Timişoara.

”Revoluţia din România în dezbaterea Parlamentului European! Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic. Se va dezbate o rezoluţie despre Revoluţia Română din Decembrie 1989. Dezbaterea are loc în ziua de 16 Decembrie, exact la 30 de ani de la începerea Revoluţiei la Timişoara, iar votul în plenul Parlamentului pentru Rezoluţie se va da Joi, 19.12.2019”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Europarlamentarul PMP a precizat că ”toţi cei 32 de parlamentari români, indiferent de apartenenţa politică, au putut să facă propuneri pe proiectul de text şi îl vor susţine în plen”.

”La fel de important este că liderii tuturor grupurilor parlamentare au fost de acord cu propunerea grupului PPE de a se introduce în dezbaterea Plenului Parlamentului Rezoluţia despre Revoluţia Română”, a mai scris Băsescu

În urmă cu 30 de ani, în Decembrie 1989, la Timişoara au izbucnit evenimentele care au dus la căderea comunismului din România.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-14 09:59:28
Lăsati-o vie,nu vedeti ca a fost genocid ,dle ex presedinte ?

Pe 16 dec 1989 nu a fost un moment de răscruce in istoria poporului român ,că atunci timisorenii sprijineu un popă să nu fie evacuat,istoria incepe cu intraea in NATO si UE,care ne-au garantat ca nu mai putem face revoluții si nici sa spunem ce vrea Dragnea să spună,inainte de a fi arestat.Si astfel se scurg in libertae 85 miliarde EU,anual,din minca lui Mărin al Marghialei,ca inginerii lucreaza in SUA,doar voteaza pentru tară.

Alte articole din: EXTERN