Senator PSD: ”Prin alegeri anticipate, PNL pune la cale cea mai mare înşelătorie din ultimii 30 de ani"

Saturday, 25 January 2020, 15:37 Sursă: Realitatea.NET

Federovici a declarat sâmbătă, la Conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene PSD pentru desemnarea delegaţilor la congresul partidului, că liberalii "vor să arunce România într-o aventură politică a anticipatelor doar pentru a se menţine la putere".

"PNL a venit la putere pe uşa din dos. Doar cu lozinci. Nu au niciun fel de program, nu au nicio idee. Ce vor? Vor doar să pună mâna pe putere, pe toată puterea din România şi să nu îşi respecte nicio promisiune. PNL pune la cale cea mai mare înşelătorie din ultimii 30 de ani. Vor să arunce România într-o aventură politică a anticipatelor doar pentru a se menţine la putere şi ulterior să aplice programe dure de austeritate, fără să se mai teamă de votul românilor. Ei nu guvernează în interesul cetăţenilor, ci pentru propriul interes electoral şi este evident că, dacă planul PNL reuşeşte, anticipatele sunt egale cu austeritatea. Alegerile parlamentare la termen, adică în noiembrie sau începutul lunii decembrie, ar putea însemna pentru PNL un dezastru comparabil cu cel din 2016. De aceea, PNL speră că la anticipate ar putea obţine un scor mai bun şi de aceea sunt gata pentru acest interes electoral, egoist, să arunce întreaga ţară în criză", a afirmat Federovici.

Liderul social-democrat din Botoşani a mai afirmat, de asemenea, că PNL manipulează alegătorii spunând că românii îşi doresc alegeri anticipate, în condiţiile în care nu există nicio cercetare sociologică privind opţiunile electoratului în acest moment.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-25 15:48:23
Marius

Ai mare grija, sa nu-ți bubuie mintea, de atâta "inteligență"! Oricum, la voi, la PSD, asta-i cel mai mare defect, INTELIGENȚA.

2020-01-25 16:03:01
Tiberiu Smid

Doamna Federovici nu e acasa in lumea politicului, nu vede realitatea!!!

2020-01-25 16:03:02
Tiberiu Smid

Doamna Federovici nu e acasa in lumea politicului, nu vede realitatea!!!

2020-01-25 16:10:03
leo babolea

Asta ati facut voi 30 de ani, si acum spuneti voi asta despre altii.

2020-01-25 16:44:46
Amalia

Oare de ce este psd-ul atâta de speriat de alegerile anticipate ????

2020-01-25 21:09:02
un roman

De 30 de ani ati fura si ati distrus acest popor .ciumatiilor

2020-01-26 04:24:36
Paine si circ in Romanica

Eu zic ca Orban sa lase Auschwitzul si alte lagare si pupaturi de icoane si sa faca bine daca tot merge la polonezi sa intrebe si el chiar daca da a prost, cum au procedat ei cu americanii de au liber la vize si scutul este platit integral de americani? sa-i spuna si babalaului de Iohanis ca si-a batut Trump joc de el si implicit de toata Romania de a venit prima data din SUA cu contracte de 3 miliarde de dolari de platit iar cand l-a vazut Trump ce bucuros este martalogul ca trebuie sa plateasca, l-a mai chemat o data si i-a mai dat inca 7 miliarde de platit iar dobitocul a venit iar bucuros in Romania, basca si cu o sapca imbecila. Cam asta ar trebui Orban sa intrebe pe polonezi, de ce ei nu sunt neam de mamaligari prosti care accepta puli in cur de la toti maimutoii?

Alte articole din: POLITICĂ