Şeful PSD Maramureş, nehotărât: Orice vot va fi o înfrângere

Thursday, 20 September 2018, 13:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

„Am încercat în aceste zile grele pentru Partidul Social Democrat să păstrez în toate intervenţiile publice în mass media o poziţie echilibrată. Am discutat seară trecută la sediul PSD Maramureş cu colegii social-democraţi maramureşeni şi am hotărât să păstrăm acelaşi mesaj pentru unitatea partidului. Cerem imperativ, din Maramureş, tuturor liderilor de la Bucureşti să STOPEZE urgent această nebunie”, a scris joi, pe Facebook, preşedintele PSD Maramureş şi vicepreşedinte naţional al PSD, Gabriel Zetea.

Potrivit acestuia, dacă se va ajunge la un vot în CExN, fie împotriva lui Liviu Dragnea, fie contra contestarilor acestuia, acest lucru va însemna o înfrângere pentru partid.

„Orice vot dat în Comitetul Executiv de vineri, fie împotrivă preşedintelui PSD Liviu Dragnea, fie împotrivă "Comitetului de iniţiativă" sau fie că vorbim despre demişii sau excluderi va însemna o înfrângere pentru partid. Nu va fi o victorie dacă se ajunge la vot pentru nicio tabără (şi folosesc cu părere de rău cuvântul tabără în PSD)!”, a precizat Zetea.

Liderul PSD Maramureş a menţionat că „singura soluţie” este o discuţie cinstită între liderii partidului. „Singura soluţie pentru ca în viitor să ajungem să ne concentrăm din nou pe continuarea unei bune guvernări este o discuţie cinstită între colegi, să ne privim ochi în ochi şi să ne aducem aminte despre lucrurile pe care le-am promis românilor în 2016. Altfel vom rată toate obiectivele votate de către români prin Programul de guvernare şi asta este trist!”, a conchis Zetea.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte, vineri, de la ora 12.30. Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu au dat publicităţii, joi, o scrisoare cu 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Potrivit scrisorii, interimatul în partid trebuie asigurat de către Viorica Dăncilă, preşedintele executiv PSD.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri