Şansă nesperată pentru una din fiicele lui Corneliu Vadim Tudor. I s-a oferit un job de vis!

Thursday, 17 September 2015, 19:42 Sursă: REALITATEA.NET

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor s-a plâns că ea şi fetele sale nu au niciun venit din care să se întreţină, mai mult decât atât, au de achitat datorii foarte mari. Impresionat de momentele grele prin care trec rudele lui Vadim, senatorul Haralambie Vochiţoiu a decis să o angajeze pe una dintre fiicele tribunului.

Adaugă părerea ta

"Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a spus că şi-ar dori un loc de muncă pentru fete. Am decis, în urma unei discuţii cu doamna şi cu fetele, ca de luni încolo, una dintre fiice, care doreşte, să fie consilier parlamentar. Va fi angajată la cabinetul meu senatorial. Sunt convins că tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis şi către fete. Una dintre ele va avea un loc de muncă în Senatul României", a declarat, la un post TV, parlamentarul Haralambie Vochiţoiu, scrie stiripesurse.ro.

Lidia Tudor, fiica cea mare a tribunului, a declarat, în ziua înmormântării, că nu s-a hotărât dacă va accepta propunerea lui Haralambie Vochiţoiu şi că are mai multe oferte de muncă. Mai mult, tânăra a mărturisit că nu va intra niciodată în politică.

"Deocamdată, nu ştiu dacă o să accept oferta de consilier parlamentar. Am primit mai multe oferte de muncă, dar trebuie să mă gândesc bine până să iau o decizie. Tatăl meu nu şi-a dorit pentru mine să intru în politică şi nici eu nu-mi doresc să intru vreodată în politică, din cauza experienţei pe care a avut-o el în politică şi din cauza faptului că politica din România nu este un domeniu în care eu să intru. Nu am ce căuta acolo. Politica nu este pentru mine", a declarat Lidia, fiica cea mare a lui Vadim.