Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

România fără Guvern! USR: ”Astăzi, aveam șansa să oprim criza politică. PNL a decis să o prelungească”

Thursday, 12 March 2020, 17:57 Sursă: Realitatea.NET

”Lideri politici mici și cu interese meschine au făcut astăzi un nou blat ordinar, sfidându-i pe români și ignorând problemele acestora!

În trei ani de guvernare PSD, orgoliile nemăsurate ale lui Liviu Dragnea au împins România în două crize politice artificial create și, în premieră, o alianță la putere a votat pentru a-și da jos propriul guvern.

Astăzi, aveam șansa în Parlament să oprim criza politică. PNL a decis să o prelungească. Probabil în cârdășie cu PSD, dacă ne uităm la declarațiile șefului PSD.

Și PNL, și PSD nu sunt deloc deranjate că, în loc să ne ocupăm de problemele reale ale românilor, în special de măsurile impuse de pandemia de coronavirus, vom vorbi în continuare de consultări la Palatul Cotroceni, de negocieri, de mutarea pe funcții a unor oameni.

Românii așteptau astăzi de la Parlament învestirea unui guvern cu puteri depline. Au primit în schimb o bătaie de joc”, transmite USR.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-13 06:49:21
Helvig & Coldea

Cel mai terminat si aiurist "analist politic" cum te autodenumesti.. esti tu!

2020-03-13 06:57:49
Viorel

Veti plati electoral pentru ca ati insistat cu alegerile anticipate dincolo de limita decentei.Presedinte ::un mic plavan!

Alte articole din: POLITICĂ