PNL nu vrea ca Ludovic Orban să demisioneze

Monday, 13 January 2020, 19:36 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat că demisia lui Ludovic Orban din funcția de premier este exclusă pentru declanșarea alegerilor anticipate și că Rareș Bogdan ar trebui să discute mai mult cu el pe chestiuni parlamentare.

Afirmația vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au convenit, vinerea trecută, la Palatul Cotroceni, începerea procedurilor pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate, iar Orban și Iohannis nu au exclus varianta demisiei premierului.

"Eu pot să vă spun în felul următor. Cel mai devreme alegerile locale vor avea loc pe 24 mai, cel mai târziu în data de 14 iulie și în câteva zile vom face și public acest calendar pentru că noi ne dorim alegeri anticipate pentru alegerile generale.

Premierul nu are de ce să demisioneze, partidul nostru exclude această variantă. Rareș e prietenul meu dar pe cutumă parlamentară și pe chestiuni care țin de Parlament l-aș sfătui să discutăm mai mult împreună. Există și procedura angajării și cea a ordonanțelor de urgență, deci sunt lucruri pe care PSD-ul nu le va înghiți", a declarat Florin Roman după Biroul Executiv al PNL.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 05:30:31
Si francezii se intrebau ,scoatem religia,dar cu ce o inlocuim ?

Dacă dlui prim a inceput să-i placa funcția ,nu se simte confortabil?De fapt si Tăriceanu a constatat ca e de bine si l-a fentat pe Băsescu.Si-apoi,nu stiu daca doamna Țurcan vrea sa guverneze și atunci te -ntreb pe tine „Care-i om si care câine/”Cântec de Prodan/ Sau mai pe laic așa cine îi ia locul, psd-stii ?Il vreti ia Ponta sau pe Tudose ,ca la voi in ogradă „Bate vântul frunza-n dungă”

Alte articole din: Ultimele Stiri