Orban: ”PSD va rămâne departe de guvernare!”

Thursday, 09 January 2020, 23:17 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Ludovic Orban a declarat că PSD va sta departe de guvernare o bună perioadă de timp, pentru că românii s-au lămurit la ce a folosit acest partid puterea, atunci când a avut-o.

Premierul a precizat, în direct la emisiunea Jocurile Puterii, moderată de Denise Rifai, că social-democrații pot visa ce alianțe vor ei că nu vor mai ajunge curând să aibă șefia Executivului.

„PSD stă departe de guvernare o bună perioadă de timp, pentru că oamenii s-au lămurit la ce a folosit PSD puterea. Suntem după un an 2019 care a arătat foarte clar că PSD a pierdut alegerile europarlamentare, Klaus Iohannis a câștigat alegeri prezidențiale la cel mai zdrobitor scor la care s-au câștigat alegerile în competiția cu PSD. De asemenea, a fost adoptat referendumul pe justiție. Se vede limpede că PSD nu mai e dorit de oameni. Pot să viseze ei orice fel de alianță când se vede că sunt și vor rămâne departe de guvernare”, a afirmat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Reacția vine în contextul în care Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că PSD vrea alianțe politice cu Pro România sau cu ALDE pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale.

Liderul interimar al social-democraților a subliniat că în cazul în care cele două formațiuni s-ar regăsi în proiectul PSD, atunci ar trece și moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-10 07:02:16
Si vrabia visează mălai,dar in somn ,PNL visează si în vis.

Boieri dv ,incetați cu neadevăruri,PSD nu a pierdut alegerile europarlamentare,pe intreaga tara,intr-o societate manipulată si cu interese atât de ascunse,a câstiga un deputat mai mult ca PNL nu e o victorie bre!Ca PSD l-a adus Dragnea la 43 % in alegeri,păi de ce l-au trimis in judecată si condamnat ?Dar,cu actualii conducători,care se bat intre ei pe funcții,la PSD,nu m-aș mira sa aibă dreptate trubadurul.

Alte articole din: Ultimele Stiri