Oile lui Ponta au învins. În urma moțiunii au rămas doar replicile dure dintre adversari

Tuesday, 29 September 2015, 12:31 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Prima replică dură a fost dată de primul ministru Victor Ponta care a spus că la protestul PNL din faţa Palatului Parlamentului sunt mai mulţi jandarmi şi jurnalişti. "Sunt mai mulţi jandarmi şi jurnalişti. Dar nici domenul Blaga nu mai e cea a fost", a spus acesta.

A urmat co-preşedintele PNL, Alina Gorgiu, care a fost la fel de dură: "Decât să renunțe la funcție, Victor Ponta preferă să își taie un picior".

Nici Călin Popescu Tăriceanu nu s-a lăsat mai prejos. "Suntem o ţară de trădători şi terorişti", a spus acesta criticând DNA-ul, DIICOT-ul şi SRI-ul.

Vasile Blaga i-a răspuns lui Victor Ponta, legat de declaraţia premierului că nu mai e ce a fost: "Domnule Ponta, ce am fost v-am demonstrat anul trecut, în noiembrie, când v-am scos din politica înaltă".

După accea, premierul a ţinut să îi răspundă lui Vasile Blaga. "Momentul trist a fost reprezentat de domnul Blaga. Am şi eu un labrador acasă care se crede tigru. Pretinde că m-a scos din politică. Cei care m-au scos pe mine vă vor scoate şi pe dumneavoastră", a spus primul ministru.

La rândul lui, Liviu Dragnea a criticat atacurile dintre parlamentari: "Nu vreau să cert pe nimeni. În primul rând constat că Caragiale nu a murit. Nu o spun cu răutate, decât mă mir".

Senatoarea Cristiana Anghel a ţinut să o avertizeze pe Alina Gorghiu: "Doamna Gorghiu sunteţi tânără şi frumoasă, deşteaptă, dar nu aţi înţeles nimic din de i s-a întâmplat doamnei Udrea". 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri