Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Tudose: Niciun guvern nu este pe vecie, într-o democrație

Thursday, 23 November 2017, 22:39 Sursă: REALITATEA.NET

"Evident că sunt mulți care doresc ca acest guvern să nu-și realizeze țintele. Nu doresc asta pentru bine României, ci doresc ca ei să ocupe acest loc. Este un proces democratic, până la urmă e factor de progres această dorință de a lua locul cuiva", a declarat Tudose, la Antena 3.

Potrivit șefului Executivului, moțiunea de cenzură inițiată de PNL și USR, care a fost respinsă joi, a fost "un fel de manifestare ilogică" a unor parlamentari.

"Niciun guvern nu este pe vecie, într-o democrație. (...) A fost o moțiune de cenzură din punct de vedere juridic, dacă vreți, pe conținut a fost un fel de manifestare ilogică a unor colegi din Parlament. Nu poți să inițiezi o moțiune de cenzură și în texte să acuzi oameni care nu sunt în Guvern, activități care nu țin de Guvern. (...) Tot în acest timp au fost alegerile sindicale, au fost și sunt. Anumiți oameni vor să se legitimeze și se legitimează prin gălăgia creată. Adunate toate, puse toate la un loc, creează această stare de dezordine", a spus Tudose.

El a mai spus că oamenii de bună-credință au început să înțeleagă că au fost manipulați.

"Astăzi am aflat (...) de două sindicate mari care nu sunt foarte fericite cu ce se întâmplă și s-au desolidarizat de liderii lor, Sindicatul din Poștă și Sindicatul din industria de Apărare, oficial, spunând: 'Noi nu participăm la tipul ăsta de mascaradă'. Oamenii de bună-credință au început să înțeleagă că au fost manipulați, și că lefurile nu vor scădea, și că nu vine apocalipsa și că lucrurile sunt într-o direcție bună. (...) Nu poate nimeni să ceară nimănui ca în 10 luni sau în primul an să reparăm toate spitalele, să facem toate autostrăzile, să dotăm toate spitalele, toate școlile să fie după soare și așa mai departe", a mai afirmat Tudose.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ