Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Pop, în cv-ul de pe site-ul M.Educaţiei: "Să ştii că elevii doresc să devină la fel ca tine.."

Tuesday, 11 July 2017, 10:59 Sursă: REALITATEA.NET

Iată prezentarea lui Liviu Pop: 

"M-am născut în Vişeul de Sus, în Maramureşul Voievodal, un loc cu oameni sinceri, deschişi şi gata să sară în ajutor ori de câte ori este nevoie. Sunt mândru că am primit o educaţie aleasă de la părinţii şi bunicii mei. Am fost învăţat că în viaţă nimic nu este mai presus de adevăr, cinste şi respect.

Mi-am dorit mereu să fiu dascăl, aşa că mi-am urmat chemarea, devenind profesor de matematică. La fel ca alte meserii, şi cea de profesor presupune „şlefuirea” şi formarea copiilor pentru viaţă. Nimic nu este mai frumos decât să ştii că elevii tăi îşi doresc să devină la fel ca tine. În momentul în care mi-am dat seama că mare parte a colegilor mei au nevoie de sprijin şi ajutor pentru a le fi respectate drepturile legale, nu am ezitat să devin lider de sindicat.

Aşa cum spun bătrânii, „omul cât trăieşte învaţă”, şi eu sunt deschis la tot ce este nou. Sper că v-am demonstrat până acum că sunt un om modest, din popor, iar cariera de politician este doar un prilej optim de a veni în sprijinul nostru, al tuturor celor care ne dorim un trai mai bun, un viitor mai fericit pentru copiii noştri", se arată pe site-ul Ministerului.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ