Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ION CRISTOIU DEZVĂLUIE ce i-a spus Tăriceanu lui Antonescu, după întâlnirea cu Ponta

Thursday, 27 February 2014, 23:02 Sursă: REALITATEA.NET

"Un domn Călin Popescu Tăriceanu, fost premier, fost preşedinte de partid, ţine o conferinţă de presă în care spune că el se duce la Victor Ponta să îl convingă să se refacă USL. Prima aberaţie vine aici. Se terminase totul. Cum să te duci când se terminase? De aici vine un semn că, de fapt, el şi Ponta aşteaptau să aibă loc acest lucru. Pentru că, după părerea mea, dacă se ducea la Ponta înainte de depunerea demisiilor pentru Ponta era riscul ca să nu îşi depună demisiile. Ori săracul Ponta, visul lui era să termine cât mai repede. Altă parte penibilă a acestui moment e că s-a dus la Ponta să îl roage să păstreze USL când Ponta s-a rugat toată noaptea să nu fie USL. Rămâne enigma ce au discutat", a spus Cristoiu.

Jurnalistul a prezentat şi ce i-a spus Tăriceanu lui Antonescu, după întâlnirea cu Ponta: "I-a spus: Uite, am discutat cu Victor Ponta care mi-a confirmat încă o dată că e gata să îşi respecte toate angajamentele pe care şi le-a luat şi să refacem USL şi te-aş ruga să îmi spui ce părere ai, dacă eşti de acord să faceţi o discuţie pentru a găsi un teren de Antantă. Antonescu i-a spus lui Tăriceanu că totuşi a fost o decizie a unui for. Nu este corect să te ascunzi în spatele unor decizii ale unor organisme, a fost replica lui Tăriceanu. Antonescu i-a zis că are telefonul lui Ponta şi că nu are nevoie de telefonul fără fir. Vreau să subliniez aspectul halucinant comic al momentului", a spus Cristoiu

"S-a dus acolo fără a avea mandat din creier. E absurd demersul. Dacă el avea în spate jumătate din partid, dacă la delegaţia permanentă erau 54 la 46, era altceva. El spune că s-a dus la Ponta să îl întrebe: Putem reface USL? Şi sigur, Victor Ponta, cum e el turuitor, i-a zis: Da, domne, refacem, nicio problemă", a declarat jurnalistul.

ANTONESCU: Tăriceanu m-a sunat din biroul lui Ponta, aşa situaţie de jenă n-am parcurs 24 de ani

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că a fost sunat în cursul zilei de către Călin Popescu Tăriceanu din biroul lui Victor Ponta, el susţinând că "o asemenea situaţie de jenă" nu a parcurs de 24 de ani de când face politică.

ION CRISTOIU: PNL va strivi toate partiduleţele, şi mai ales Partidul Mişcarea Populară


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ