Gabriela Firea, atac dur la PNL: "Asta da veste rea pentru români!"

Thursday, 16 January 2020, 21:19 Sursă: Realitatea.NET

"Asta da veste rea pentru romani! Unde s-au dus toate promisiunile desarte? Unde sunt autostrazile, spitalele, scolile construite? Nu sunt bani pentru nimic, in guvernarea PNL! Nici pentru alocatii marite, nici pentru majorarea punctului de pensie, nici pentru investitii. Se imprumuta zilnic Finantele. Daca nu au gasit “gaura metaforica in contabilitate”, atunci o fac ei. Sa lase ceva in urma cand vor pleca!

Avem, insa, bani, multi, multi, pentru alegeri : anticipate, doua-trei-sapte tururi! Cat mai multe si mai dese, cu atat mai bine, cred ei. Din dorinta de a se razbuna pe noi, sfarsesc prin a se razbuna pe popor si chiar pe proprii lor colegi!

Toate aceste cheltuieli anuntate sunt bani luati de la romani si aruncati pe ambitii politice si trufii de moment. Tineti minte aceste cuvinte : “inainte sa apuci pe calea razbunarii, sapa doua morminte”. Stia Confucius ce stia! Se aplica perfect acum!", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-17 11:49:17
zgripturoaica asta goneste poporul din tara si transfera valuta in strainatate !

Babornitza, tu iubesti otomanii nu romanii. Romanilor doar le pui in circa datorii si ii lasi fara servici si fara experienta de munca !!! Ai tupeu de precupeatza nesimtita si tradatoare.

2020-01-17 14:55:11
O veste teribil de rea pt bucuresteni

Candideaza Firea din nou.

Alte articole din: POLITICĂ