Fostul premier demis de PSDragnea prin moțiune de cenzură revine pe cai mari în PSD!

Saturday, 18 January 2020, 16:41 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Momentul alimentează tot mai mult informația că mai mulți baroni PSD şi-l doresc candidat la Congres pe Sorin Grindeanu. Îl vad ca pe un personaj pe placul electoratului, care cere figuri noi la vârful PSD.

Sorin Grindeanu a fost premier când Executivul a adoptat celebra OUG 13, dar ulterior a intrat în conflict cu Liviu Dragnea și a refuzat să plece de la Guvern, după ce a fost dat jos prin moțiune de cenzură votată de propriul partid.

Apoi, Sorin Grindeanu a ajuns preşedinte ANCOM, funcție pe care o ocupă și acum. Dacă va candida la Congresul PSD de la finalul lunii februarie, Sorin Grindeanu trebuie sa îşi dea demisia.

Consultantul politic Cozmin Gușă, în calitate de membru PSD, a dezvăluit joi, într-un interviu pentru EVZ, acest scenariu.  Cozmin Gușă a vorbit chiar de un tandem Grindeanu - Dîncu. Acesta a spus că Sorin Grindeanu este cel mai potrivit pentru funcțiea de președinte al PSD, în timp ce Vasile Dîncu ar fi soluția ideală pentru funcția de președinte al Consiliului Național.

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-18 16:56:11
Groparul PSD.se mai gângăveste,bre ?

Cine ti-a scos ochiul ?-Frate-meu.-De-ai ți l-a scos așa adnânc.Daca lăsa OUG cu legile justitiei era premier si securitaea multumită,acum doar cei care il succed pe Dragnea se bucură.Reformare ?Asa se chiamă trădare lui Stalin !

2020-01-18 21:38:24
Puscarie

Securila asta mic iar este impins in fata. Poate-l pun pe Tudose trezorier si pe Ponta sef de partid. Ce viseperverse au unii!

2020-01-19 08:51:20
borfasi

Psd nu se poate reforma ca nu are cu cine toti sunt derbedei ....

Alte articole din: Ultimele Stiri