Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Falcă: Regret ceea ce a făcut Nicolae Ioțcu. El și-a decis independența față de PNL încă din 2013

Tuesday, 28 July 2015, 16:14 Sursă: REALITATEA.NET

"Regret ceea ce a făcut domnul Ioțcu. Am apreciat activitatea lui până în 2013, când domnul Ioțcu și-a decis independența, nu față de mine, ci față de partid. Eu sunt omul care regretă cel mai mult despărțirea care s-a produs în 2013", a declarat Gheorghe Falcă.

Copreședinte al PNL Arad a mai precizat că Nicolae Ioțcu nu mai era la conducerea filialei PNL în momentul arestării și că a fost suspendat din partid.

"A demonstrat că a făcut doar administrație și nu politică. Domnul Ioțcu a avut însă o carieră și o anumită contribuție, nu putem nega acest lucru", a mai declarat copreședintele PNL Arad.

Pe de altă parte, Falcă a arătat că, potrivit statutului PNL, având în vedere că Nicolae Ioțcu este simplu membru de partid, faptul că este arestat preventiv a adus după sine suspendarea sa din partid, urmând ca în momentul în care va exista o hotărâre definitivă de condamnare, să fie exclus din partid.

Preşedintele CJ Arad, arestat preventiv

 


La rândul său, senatorul Ioan Cristina, copreședinte al PNL Arad, a spus că Nicolae Ioțcu constituie o "pată" pentru județul Arad.

Tribunalul Timiș a decis, sâmbătă seara, arestarea preventivă a președintelui Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de trafic de influență. Avocații lui Ioțcu au contestat decizia Tribunalului Timiș, Curtea de Apel Timișoara urmând să judece în zilele următoare recursul privind măsura cercetării în stare de arest preventiv a lui Nicolae Ioțcu.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ