Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi consilieri locali, dați afară din PNL după ce au votat bugetul propus de primarul Sectorului 1

Thursday, 05 March 2020, 17:03 Sursă: Realitatea.NET

Propunerea sancționării celor doi consilieri locali a fost votată de BPS în unanimitate, după ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 în care s-a aprobat proiectul de buget propus de administrația PSD după aceleași criterii consacrate: incompetență, impostură, bătaie de joc la adresa bucureștenilor, se arată într-un comunicat remis joi Ziare.com.

Formațiunea precizează că Biroul Politic al PNL Sector 1 a stabilit anterior ședinței de Consiliu Local o poziție clară privind proiectul de buget: s-a votat în unanimitate părăsirea sălii de către consilierii locali PNL, tocmai pentru a nu fi părtași la un buget care da liber la risipirea banilor cetățenilor sectorului 1.

"Ne-a fost clar încă de la început că proiectul de buget este un jaf cu premeditare pus la cale de PSD și primarul lor din Sectorul 1. Din acest motiv, biroul politic a decis, în unanimitate, ca linie de acțiune, părăsirea sălii de către consilierii locali PNL, în semn de protest față de modul în care PSD administrează comunitatea noastră.

Era firesc ca cei doi colegi care au decis să rămână în sală să fie sancționați drastic și biroul politic a votat în consecință. Suntem în slujba cetățenilor și atat, iar cei care nu inteleg aceasta misiune suporta consecintele", a declarat Sebastian Burduja, presedinte PNL Sector 1, citat in comunicat.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-06 20:10:08
Loe B.

A ieșit joiana la păscut.

2020-03-06 20:18:41
Costel

Este clar că în cazul politicienilor legile justiției nu se aplică.

Alte articole din: POLITICĂ