Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputatul cercetat în dosarul lui Horia Georgescu, adus la DNA, pentru audieri

Wednesday, 18 March 2015, 15:19 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unor surse judiciare, procurorii ar putea să extindă urmărirea penală pe numele său pentru luare de mită, scrie Agerpres.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA pentru săvârșirea a trei infracțiuni de abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, în dosarul ANRP.

În același dosar au puși sub acuzare și au fost duși în instanță cu propunere de arestare preventivă șeful ANI, Horia Georgescu, Mihnea Remus Iuoraș (fost vicepreședinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP), Ingrid Luciana Popa Mocanu (fost vicepreședinte al Comisiei), Constantin Cătălin Canangiu (membru al Comisiei), Gheorghe Vișoiu, Alexandru Florin Hanu, Dorin Cornel Drulă, Neculai Nistor, ultimii patru fiind experți evaluatori.

De asemenea, procurorii anticorupție au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile față de Ingrid Zaarour, fost președinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP, în dosar fiind pus sub acuzare și Remus Baciu.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ