Cum explică Raluca Turcan votul din 2011, prin care primarii au ajuns să fie aleși într-un singur tur

Thursday, 16 January 2020, 22:03 Sursă: Realitatea.NET

Raluca Turcan a spus că asumarea răspunderii este „o variantă corectă, curajoasă și cu finalitatea cea mai probabilă”, adăugând că „este o măsură pe care oamenii au cerut-o în stradă”. Ea a precizat că măsura a fost blocată de doi ani în Parlament.

Întrebată de ce Guvernul nu și-a asumat mai devreme acest lucru, ea a răspuns: „Acesta a fost calendarul dat de evenimentele la care am fost cu toții martori”.

În ceea ce privește reproșurile PSD, legat de faptul că modificarea legislației electorale este făcută cu puțin timp înainte de alegeri, Raluca Turcan a spus, conform digi24.ro, că „cei care reproșează au avut cel puțin doi ani înainte pe un proiect de lege existent în Parlament să o facă mai din timp sau puteau să facă pe un proiect pe care să-l inițieze. Cine reproșează lucrul acesta are un discurs dublu.”

Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-16 23:35:33
Puscarie

Un guvern care nu foloseste legitimitatea oferita de parlament si prefera usa din dos, ala nu mai este guvern legitim. Iohannis si-a pus guvern pe o majoritate care a durat doar in ziua votului, azi nu mai exista. Trebuie ca parlamentul sa spuna pa pa lui Orban pana nu e prea tarziu si face neispravenii si mai mari. Astia au cumparat votul unora timp de o luna de zile si acum cred ca va merge la infinit.

2020-01-17 13:03:39
Dacă la o primărie sunt 27 candiati si doar unul e mai iubit ,vorbiți la tâmpiti sau credeti că suntem ?

Doamna Turcan urmează tradiția ,domnia sa si PNL invocă poporul si democratia ,chair atunci când fac sau gândesc acțiuni fasciste.Conducerea unei tări ,doamna Turcan,de guvern ,inlocuind parlamenttul, a experimentat-o Hitler si a reusit.Asa câ faceti multe asumări,cat mai multe OUG,dă-l în fras de parlament.Dacă la o primărie sunt 27 candiati la postul de primar si poporul iubeste mai mult pe unul ,unde s-a încălcat democrația ?Toti ne-am născut egali,dar nu toți suntem tâmpiți!Sau v-ati obișnuit cu politica sub tejghea ?Refuz să cred ca ne credeți tâmpiți pe toți !

2020-01-17 21:09:58
vasiled

Turcan, joaca.... turca! Poale lungi si minte scurta! Un om cu doua fete!!! Una zice azi,...alta maine!!! Sa ti fie rusine, hal de om!!!

Alte articole din: POLITICĂ