Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CTP, despre Băsescu: ”Palme pe obrazul României sunt declarațiile făcute de un om care...”

Thursday, 08 October 2015, 09:52 Sursă: REALITATEA.NET

„În primul rând, domnul Băsescu nu ar fi trebuit să rostească cuvântul palmă dată pe obraz, pentru că vorbește de funie în casa spânzuratului, dacă tot s-a referit la anul 2009. Sunt două aspecte aici de discutat: ce spune domnul Băsescu și ce face Parchetul General. Domnul Băsescu mai folosește încă o dată un prilej de a denigra organele judiciare din România. Este o operațiune sistematică pe care acest domn o întreprinde de când i-a fost arestată doamna Udrea.

O face aberant de data asta, spunând că faptul că un fost președinte și un general american să fie suspectați de furt de bani e o palmă pe obrazul României. De când foștii șefi de stat și generalii americani sunt exceptați de la acuzația de furt de bani? Așa ceva în țările civilizate nu impresionează pe nimeni. S-au văzut destui foști șefi de stat anchetați, foști premieri au făcut și pușcărie. Niște generali americani tocmai au distrus un spital în Afganistan și au omorât niște oameni nevinovați. Generalii americani sunt deasupra legii?”, a spus C. T. Popescu, la o televiziune.

„Dacă e vorba de rușine și de o palmă pe obrazul României, să ne amintim de declarațiile domnului Băsescu cu privire la pericolul islamizării României, precum și soluția alimentării cu arme a criminalului genocidar Bashar al-Assad de către UE și NATO, soluție care aparține tot acestui domn. Astea sunt palme pe obrazul României, declarațiile făcute de un om care a fost președinte zece ani”, a adăugat jurnalistul.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ