Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Constantin, la lansarea candidaturii lui Ponta: Cine s-a fript cu Băsescu, suflă şi în Iohannis!

Tuesday, 29 July 2014, 21:57 Sursă: REALITATEA.NET

Constantin le-a spus membrilor PSD că, în ultimii 10 ani, România nu a avut un preşedinte, dar că, în schimb Elena Udrea, Emil Boc, Vasile Blaga şi Klaus Iohannis au avut.

"Suntem în 2014 şi constatăm că, în ultimii 10 ani, pensionarii nu au avut preşedinte! Pe fotoliul de la Cotroceni a stat un personaj care le-a impozitat pensiile, în loc să le apere drepturile. În ultimii 10 ani, bugetarii români nu au avut preşedinte. Personajul de la Cotroceni le-a tăiat salariile, fără mustrări de conştiinţă. În ultimii 10 ani, clasa de mijloc nu a avut preşedinte. Personajul de la Cotroceni a mărit TVA şi le-a falimentat afacerile cu zeci de taxe suplimentare. În ultimii 10 ani, profesorii, medicii, fermierii, politişii, magistraţii din România, toţi cei care au muncit cinstit, dar au dus-o greu, nu au avut preşedinte. Şi, totuşi, unii din această ţară au avut preşedinte în ultimii ani. Elena Udrea a avut preşedinte. Emil Boc a avut preşedinte. Vasile Blaga a avut preşedinte. Chiar şi domnul Iohannis a avut preşedinte! Dar trebuie să vă întreb: Ştiţi cine nu a avut preşedinte? România. România nu a avut preşedinte în ultimii 10 ani!", a afirmat Constantin, potrivit mediafax.ro.

El a mai arătat că PC este mobilizat pentru a face tot ceea ce este nevoie pentru ca România să aibă un viitor mai bun şi că este convins că principalele valori conservatoare, familia, tradiţia, identitatea naţională şi religia se regăsesc în programul candidatului Victor Ponta.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ