Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Comedie absurdă: PSD sector 5 cere demisia şefului PSD Bucureşti

Sunday, 07 February 2016, 22:07 Sursă: REALITATEA.NET

Social-democraţii îl acuză pe Robert Negoiţă că încearcă prin metode "subterane" destabilizarea filialei şi doreşte să impună un alt candidat pentru alegerile locale decât cel susţinut de organizaţia PSD Sector 5, Cristian Rizea.

"De un an de zile, de când am venit alături de domnul preşedinte Cristian Rizea în organizaţia PSD Sector 5, am muncit pentru acest proiect pe care ni l-am asumat încă de atunci-1 februarie 2015- acela de a câştiga, prin Cristian Rizea, Primaria Sectorului 5 (...) Ne batem de un an de zile cu mafia lui Vangelie şi nu este normal ca acum, cineva, oricine, să încerce să îşi bată joc de noi toţi cei din Sectorul 5. (...) Vrem să îi transmitem lui Robert Negoiţă şi lui Vanghelie, că organizaţia PSD Sector 5 îl susţine în totalitate pe Cristian Rizea că şi candidat al nostru, al PSD-ului Sector 5", se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei PSD Sector 5. Potrivit sursei citate, Negoiţă ar trebui să îşi vadă de problemele pe care le are în sectorul 3, cu Bulevardul Unirii, pentru care "ar trebui să răspundă la DNA".

"Şi dacă intenţia lui este să vândă aceste alegeri lui Vanghelie ar trebui să îşi asume acest lucru şi să ne spună concret, nu să se folosească de funcţia pe care i-a dat-o partidul pentru a îndepărta oamenii care îl deranjează ", se mai precizează în comunicat.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ