Cioloș, întrevedere cu liderii partidelor politice pe tema legii alegerilor locale. Când va avea loc

Wednesday, 27 January 2016, 16:51 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Probabil, în zilele următoare, premierul va avea o discuție cu membrii partidelor în legătură cu acest subiect (legea alegerilor locale — n.r.), așa cum a anunțat de altfel zilele trecute", a spus Suciu, într-o conferință de presă, la Palatul Victoria.

În acest context, Suciu a ținut să precizeze faptul că, în cadrul întâlnirii de marți dintre șeful Executivului și președintele Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, au fost discutate aspecte tehnice ale alegerilor și nu dacă acestea să se desfășoare într-un tur de scrutin sau două.

"A fost o discuție legată de aspectele tehnice ale alegerilor, nu au luat în calcul alegeri care să se desfășoare în două tururi sau într-un tur, ci a fost pur și simplu o discuție legată de necesitățile tehnice ale Autorității Electorale Permanente și de elemente tehnice care vizează organizarea alegerilor. (...) La nivelul Guvernului nu a ajuns o discuție legată de turul doi", a explicat Suciu.

Surse oficiale susțin că premierul Dacia Cioloș a discutat deja cu președinții PSD și PNL, iar întâlniri cu aceștia ar urma să aibă loc la începutul săptămânii viitoare, luni sau marți.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri