Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tudorel Toader a scăpat de remaniere

Wednesday, 24 October 2018, 19:49 Sursă: REALITATEA.NET

Uniunea Salvaţi România reacţionează la anunţul ministrului Tudorel Toader de declanşare a procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr. USR se referă la această situaţie ca la o revocare gata înfăptuită.

"Tudorel Toader și-a îndeplinit misiunea pe care a primit-o de la Dragnea și Tăriceanu: a reușit să schimbe toți procurorii șefi. În acest fel, Tudorel Toader și-a salvat din nou postul de ministru al justiției înaintea ca PSD și ALDE să ia decizia de remaniere.

Unul dintre motivele de revocare a lui Augustin Lăzar este criticarea ”inculpaților de rang înalt”. Adică procurorul general al României a fost revocat pentru că l-a criticat pe infractorul Liviu Dragnea. Infractorii din Parlament au voie să atace procurorii, dar procurorul șef nu are voie să își apere colegii.

Revocarea lui Augustin Lazăr este o nouă dovadă că România se transformă în dictatura personală a lui Liviu Dragnea. Pentru Tudorel Toader asta înseamnă ”normalitate”.

USR a depus deja moțiune împotriva ministrului justiției Tudorel Toader și îl va demasca săptămâna viitoare pe apărătorul infractorilor de la tribuna Parlamentului", transmite USR.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ