Alina Gorghiu: ”Moțiunea de cenzură anunțată de social-democrați va avea un singur perdant: PSD”

Monday, 20 January 2020, 11:26 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Teoretic, n-ar trebui să fie o problemă moțiunea de cenzură pe care PSD a anunțat-o. În orice scenariu, acest demers presupune un singur perdant și anume PSD", a declarat Alina Gorghiu pentru RFI Romania.

Ea a mai spus că această moțiune nu va fi susținută de liberali.

Întrebată de ce nu votează și parlamentarii PNL moțiunea de cenzură, pentru a deschide calea alegerilor parlamentare anticipate, Gorghiu a spus că "nu poți să-ți bați joc de votul pe care ți l-au dat românii și nici de propriul Guvern".

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 12:38:01
Să nu votați moțiune ,ca PSD nu au cu ce vă înlocui

Hai,doamna Gorghiu ,ziceți pe bune că„avem un guvern aprobat de popor,că asa ne zicea Caragiale,sau noi n-am ințeles bine că guvernul actual e creat prin negocieri de culise,departe de popor si chiar departe de partenerul strategic ?Oricum .vă sfăruiesc sa nu votati moțiunea,ca dl Rares Bogdan e indrăgostit lulea de activitaea interanțională a PNL,condus la dl Orban

2020-01-20 20:06:53
Paine si circ in Romanica

Vorbeste asta de la o cafenea de pe Champs Elysee cu mana la pasarica gandundu-se la ce contracte de asistenta juridica va mai incheia cu diverse hidro si termocentrale pe 30 mii euro lunar. Daca nu trece motiunea vor fi proteste masive, Bufonii trebuie dati jos, vor sa inchida prima casa singurul program care ofera sanse romanilor la o proprietate platita rezonabil.

Alte articole din: Ultimele Stiri