Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste mare de la o vedetă: este însărcinată! A confirmat totul

Thursday, 23 June 2016, 17:20 Sursă: REALITATEA.NET

Katherine Heigl şi soţul ei, Josh Kelley, mai au două fiice adoptate - Naleigh Moon, în vârstă de şapte ani, şi Adalaide Marie Hope, în vârstă de patru ani.

Actriţa a confirmat că aşteaptă un copil, joi, pentru People, după ce la începutul săptămânii au apărut zvonuri în acest sens.

"Clanul Kelley este încântat să anunţe că aşteaptă o a treia adiţie în familie. Naleigh şi Adalaide sunt nerăbdătoare să cunoască copilul, iar eu şi Josh suntem nespus de fericiţi şi recunoscători", a spus Katherine Heigl.

Anterior, actriţa a dezvăluit că şi-a dorit întotdeauna să adopte, întrucât părinţii ei au adoptat-o pe sora ei, Meg, din Coreea, cu trei ani înainte ca ea să se nască.

"Eu şi Josh am început să discutăm (despre adopţie, n.r.) înainte de a ne logodi. Mi-am dorit ca propria mea familie să semene cu cea în care m-am născut, aşa că am ştiut întotdeauna că vreau să adopt un copil din Coreea. Am discutat şi să avem copii biologici, dar am decis să adoptăm mai întâi. Mi-am dorit doar să fiu mamă", a spus Katherine Heigl, anterior, pentru revista Parent & Child.

Katherine Heigl şi cântăreţul Josh Kelley s-au căsătorit pe 23 decembrie 2007.

Născută pe 24 noiembrie 1978, la Washington, Katherine Heigl a mai jucat în filme precum ”Un pic însărcinată/ Knocked Up”, ”De Anul Nou/ New Year's Eve” şi ”27 de rochii/ 27 dresses”.Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN