Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Solcanu, după declarațiile făcute despre familia Anghel: "Mi-e frică să ies pe stradă"

Monday, 03 February 2014, 12:17 Sursă: REALITATEA.NET

Mircea Solcanu a publicat, marţea trecută, un mesaj pe pagina sa de Facebook, însă l-a şters o dată cu contul de pe reţeaua de socializare. „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Mircea Solcanu către familia Anghel: "Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil!"

Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil... şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză", scria Mircea Solcanu. Revoltaţi, cei care au citit aceste lucruri oribile i-au trimis o avalanşă de mesaje de indignare şi de ameninţare.

Prezentatorul de la Acasă Tv şi-a cerut apoi scuze şi a avut probleme şi la serviciu: a fost trimis în concediu două săptămâni de şefi, care l-au ameninţat cu concedierea.

"M-am închis în casă, mi-e frică şi să mai merg pe stradă, am primit nenumărate ameninţări cu moartea. Mi-e frică să ies pe stradă", a mărturisit pentru Click! Mircea Solcanu. Semn că relaţiile cu colegii şi şefii s-au răcit, Mircea Solcanu nu a mai mers nici măcar la petrecerea de 16 ani a postului Acasa TV, care a avut loc sâmbătă seara, într-un club din Capitală. Dacă la finalul celor două săptămâni de concediu şefii lui Solcanu vor decide că acesta trebuie concediat, prezentatorul s-a şi gândit la o alternativă.

„Ar putea să se întoarcă la Constanţa, oraşul natal, unde ar putea să facă din nou radio, meseria sa de bază. El speră că nu se va întâmpla acest lucru şi că va reveni la emisiunea „Poveştiri de noapte de la Acasă", a povestit o sursă din apropierea prezentatorului TV.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN