Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Madonna a pierdut custodia fiului său Rocco

Thursday, 08 September 2016, 12:29 Sursă: News.ro

Un purtător de cuvânt al instanţei a spus că cei doi au ajuns la un acord, dar nu a specificat cu cine va rămâne adolescentul. 

Avocatul lui Guy Ritchie, Peter Bronstein, a spus că Rocco va continua să locuiască alături de tatăl său, în Londra, scrie News.ro.

Disputa pentru custodia lui Rocco a început în luna decembrie, după ce adolescentul a ignorat un ordin al instanţei de a se întoarce la New York, pentru a locui alături de Madonna. De atunci, fiul cântăreţei trăieşte în Londra, unde este înscris la o şcoală. Avocaţii Madonnei nu au comentat în privinţa acordului.

În luna decembrie, un judecător a stabilit că Rocco ar trebui să se întoarcă la Madonna, dar a decis să nu emită un mandat pentru a întări ordinul, cerând cuplului să ajungă la un acord.

”A fost o perioadă foarte dificilă pentru el. Sperăm să îi punem capăt cât mai curând posibil, fără să îl expunem în continuare litigiului, insinuărilor presei şi altor astfel de lucruri”, a spus avocatul lui Rocco, Ellen Sigal.

Madonna şi Guy Ritchie s-au căsătorit în anul 2000 şi au divorţat opt ani mai târziu. Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu actorul Sean Penn, în perioada 1985 – 1989. Artista americană are patru copii: Lourdes, în vârstă de 19 ani, cu fostul ei partener de viaţă Carlos Leon, Rocco, în vârstă de 15 ani, şi David şi Mercy - ambii în vârstă de 10 ani -, pe care i-a adoptat din Malawi.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, 3 American Music Awards, 2 Brit Awards, dar şi două Globuri de Aur.

Guy Ritchie s-a recăsătorit, în anul 2015, cu modelul britanic Jacqui Ainsley, cu care are trei copii - Rafael, născut în septembrie 2011, Rivka, născută în noiembrie 2012, şi Levi, născut în iunie 2014.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN