Cabral, distrus de durere: "Odihnește-te în pace!"

Friday, 25 November 2016, 18:59 Sursă: REALITATEA.NET

Cabral trece din nou prin momente grele. Dan Beșliu, cunoscutul fotograf român şi bun prieten al prezentatorului, s-a stins din viaţă joi.

Adaugă părerea ta

Vedeta TV a postat pe Facebook un mesaj emoţionant despre cel care i-a fost aproape atâţia ani. ”Dan Beșliu s-a dus să tragă rafale undeva în altă parte. Este incredibil cum trec secundele pe lângă noi, cum ajungem să lucrăm ani la rând cu oameni, să ne apropiem, să zâmbim de fiecare data când avem ceva de făcut împreună… pentru că apoi să trebuiască să ne obișnuim cu gândul că ei nu mai sunt aici cu noi. Cum era Dan? Un om mișto, vesel și miștocar…Asta e unul dintre mesajele primite de la el, acum ceva vreme: „Ce faci față, te măriți și nu mă chemi să-ți fac poze la nuntă?” „Sper să fii mai bine acolo unde ești acum, omule. Odihnește-te în pace!”, a scris acesta pe contul personal de socializare.

În ultimul an, Cabral a mai pierdut un alt prieten bun, tot fotograf. Alex Chelba a fost unul dintre cei 64 de tineri morți în urma incendiului din Colectiv.

Dan Beșliu avea 23 de ani de experiență ca fotograf, fondator al agenției Freelancer, agenţie foto specializată în motorsport şi automotive