23 de percheziții pentru infracțiuni economice, în ultima săptămână

Saturday, 01 February 2020, 12:00 Sursă: Realitatea.NET

În săptămâna 27 – 31 ianuarie 2020, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii au efectuat 23 de percheziții domiciliare și au pus în aplicare 24 de mandate de aducere, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracțiuni economice.

Faţă de 257 de persoane a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, iar față de 13 au fost dispuse măsuri preventive (8 reţinute şi 5 cu control judiciar).

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare totală de aproape 7.800.000 de lei, din care aproximativ 1.800.000 de lei în numerar sau în cont bancar și au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 4.000.000 de lei.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 480.000 de ţigarete şi 135 de litri de alcool. În urma definitivării cercetărilor, polițiștii au formulat propuneri de trimitere în judecată în 39 de dosare penale privind infracțiuni de natură economică.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-02 23:27:56
Gabriel

PARIURI SPORTIVE - TEAPA GS BET ABC BETTING SRL/ALLEGRIA BETTING SRL! Aceasta firma fantoma “condusa” ( ABC BETTING SRL/ALLEGRIA BETTING SRL) de un tigan pe nume Sorin Gheorghe, lucreaza prin interpusi, face evaziune fiscala la greu, plateste salarii de mizerie+ o diferenta mica la plic la negru si insala jucatorii neacordandu-le castiguile, invocand ca e frauda de soft. Acest tigan va face puscarie. Metoda: joci si castigi, nu primesti banii pentru ca te acuza ca ai intrat in system, iti face plangere la politie si uite asa niciodata nu incasezi banii de la mafiot. NU INCHEIATI PARTENERIATE CU ACEASTA FIRMA, VETI LUA TEAPA, DACA SUNTETI JUCATORI DE ASEMENEA. FERITI-VA DE TEPARII DE LA PARIURI SP[ORTIVE : ABC BETTING SRL (GS BET) ALLEGRIA BETTING SRL, VETI CUMPARA BILETE degeaba.

Alte articole din: Ultimele Stiri