Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Violențe în Venezuela, Rusia și Franța

Thursday, 02 May 2019, 07:46 Sursă: REALITATEA.NET

Peste 100 de persoane au fost rănite în Caracas. Violenţele au fost declanşate de anunţul lui Juan Guaido că este gata să preia puterea.

Imediat, soldaţii care trecuseră de partea lui şi susţinătorii civili au fost asediaţi de armată. După câteva ore, preşedintele Nicolas Maduro a anunţat respingerea unei lovituri de stat. 


În Rusia, au fost zeci de arestari la un protest anti-Putin.  Peste 60 de persoane au fost reținute în timpul manifestațiilor de 1 Mai din Sankt Petersburg, anunta AFP, care citeaza o organizație specializată în monitorizarea arestărilor, OVD-Info.

Peste 2.000 de persoane au participat la protestul autorizat de autoritățile locale în centrul celui de-al doilea cel mai mare oraș din Rusia. Au participat inclusiv partizani ai liderului opoziției Alexei Navalnîi. 


La Paris, vestele Galbene au sărbătorit 1 mai prin bătăi cu forţele de ordine.  Scandalul a pornit după ce manifestanţii au aruncat cu pietre în jandarmi, care au răspuns la rândul lor cu gaze lacrimogene. Sute de oameni au fost reţinuţi temporar, iar cel puţin 150 au ajuns în arest. Vestele Galbene au distrus și mai multe maşini. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN