Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Un copil mic a scăpat cu viață după ce a trecut trenul peste el

Thursday, 22 November 2018, 18:19 Sursă: REALITATEA.NET

În înregistrarea video filmată cu un telefon mobil în Mathura din statul Uttar Pradesh (nord) se poate vedea cum trenul trece peste copil în timp ce persoanele aflate la faţa locului asistă neputincioase la întreaga scenă.

Potrivit presei indiene, fetiţa în vârstă de un an a căzut în spaţiul dintre vagon şi peron în timp ce părinţii săi coborau din tren. Ea a rămas pe spate, culcată de-a lungul şinei, în timp ce trenul s-a pus în mişcare şi a accelerat, fără însă ca roţile să o atingă.

După ce trenul a părăsit gara, un bărbat a ridicat rapid copilul, în mod miraculos teafăr şi nevătămat.

Părinţii ar fi scăpat în mod accidental copilul din cauza înghesuielii, potrivit media indiene.

Autorităţile au profitat de acest incident pentru a reaminti călătorilor că trebuie să rămână vigilenţi în trenurile aglomerate. ''Noi desfăşurăm în mod activ campanii de conştientizare cu privire la pericolul reprezentat de călătoria pe acoperişul trenurilor sau pe treptele acestora'', a declarat G K Bansal, un purtător de cuvânt al căilor ferate.

Uriaşa reţea de cale ferată din India este binecunoscută pentru trenurile supraaglomerate şi accidentele frecvente. Deseori sunt înregistrate decese ale persoanelor care traversează ilegal şinele de cale ferată sau care cad din vagoanele aglomerate.

În fiecare an, 15.000 de pasageri mor în accidente feroviare în India, potrivit unui raport guvernamental publicat în anul 2012.

Guvernul indian a promis alocarea a 137 de miliarde de dolari pe o perioadă de cinci ani pentru modernizarea sistemului feroviar. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN