Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Româncă UCISĂ în Italia într-un accident produs de un şofer beat

Friday, 21 April 2017, 19:35 Sursă: REALITATEA.NET

Tragicul eveniment rutier s-a produs în jurul orei 5 şi 30 de minute în Cala Fonte din Ponza, în apropierea restaurantului Igino din micuţa insulă de doar 10 kilometri pătraţi din provincia Latina, regiunea Lazio, situată în vestul Italiei.

În urma accidentului femeia a fost aruncată din mașină și echipajele de urgență  sosite la fața nu au mai putut face nimic pentru ea, fiind obligate să-i constate decesul la locul accidentului. În schimb șoferul italian a scăpat în ciuda faptului că era atât de beat încât abia se mai putea ține pe picioare după cum au constatat polițiștii italieni care i-au luat și alcoolemia, mult peste limita admisă.

Cine este românca care a murit în accident

Conform Blasting News,  Maddalena Varga lucra ca femeie de servici pe insulă și era extrem de bine văzută e clienții cărora le presta servicii de curățenie pe insulă. Italianul beat care se afla  la volanul autoturismului Fiat Panda, al cărui nume nu a fost făcut public , are 55 de ani şi este, se pare, operatorul satului ecologic de vacanţă Santa Maria.

Polițiștii italieni au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului, șoferul italian fiind cercetat pentru conducerea în stare de ebrietate și cel mai probabil pentru omor din culpă.

sursa
Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN