Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi dezvăluiri după moartea lui Prince

Tuesday, 17 May 2016, 12:28 Sursă: REALITATEA.NET

Subliniind că s-a aflat în preajma cântărețului perioade lungi de timp, mai ales în turnee, Chris Gaither, cunoscut sub numele de "Romeo", a spus că nu a remarcat nimic care să indice vreo dependență. El a menționat că se afla acasă când a aflat vestea tragică, prin telefon, cu câteva minute înainte ca știrea morții lui Prince să devină publică. Potrivit declarațiilor dale, artistul îi dăduse o pauză de o săptămână, lucru pe care obișnuia să îl facă atunci dorea să fie lăsat să se odihnească.

Gaither a mărturisit că, în cele trei săptămâni scurse de la deces, s-a simțit frustrat de toate comentariile privind presupusa dependență de droguri a artistului. Comentariile au început odată cu aterizarea de urgență a avionului lui Prince la Moline, Illinois, cu șase zile înainte de moartea artistului. Surse anonime au declarat mass-media că Prince a fost tratat de o posibilă supradoză.

Surse ale poliției au declarat CNN că au fost găsite analgezice și opiacee în corpul lui Prince și în casa lui, când artistul a fost găsit inconștient, la 21 aprilie, în ascensorul reședinței sale din Paisley Park, în Minnesota.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN