Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

GER CUMPLIT în Siberia. Temperaturile, aproape de RECORDUL NEGATIV: - 65 de grade Celsius

Tuesday, 16 January 2018, 16:39 Sursă: REALITATEA.NET

Cei care au îndrăznit iasă să din case spun că s-au îmbrăcat în cele mai groase haine din garderobă: "Oamenii trebuie să se îmbrace mai călduros şi să facă mai multă mişcare". "În aceste zile trebuie să mâncăm mai mult şi să luăm vitamine", spune altcineva.

Pe aşa frig şi animalele au nevoie de îngrijire specială: "Dimineaţă erau minus 60 de grade Celsius. Acum, curăţăm zăpada de pe caii noştri."

Temperaturi scăzute au fost înregistrate şi în regiunea Magadan. Termometrele indică minus 50 de grade Celsius. Autorităţile îndeamnă localnicii să stea în case, mai ales că, în următoarele zile, valorile termice vor fi şi mai scăzute.

"Drept măsură de precauţie, lecţiile în cinci din şcolile din regiune au fost anulate", a spus Vladislav Kozol, reprezenant Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă.

Recordul absolut a fost atins în Oymyakon, unde în 2013 termometrul a arătat -71 de grade Celsius. 

În timp ce gerul cumplit îi ţine în casă pe majoritatea oamenilor, sunt şi curajoşi care se scaldă în lacuri. Este vorba despre câţiva locuitori din regiunea Ufa, care au decis să înoate în apele îngheţate din oraş. Ei spun că acest lucru le aduce o stare de bine şi sănătate. VEZI GALERIA FOTO!

sursa


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN