Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fiul patronului unui mare magazin din România a murit într-un groaznic accident

Tuesday, 28 February 2017, 12:40 Sursă: REALITATEA.NET

George a condus un autoturism Porsche, închiriat, cu o viteză de peste 200 de kilometri la oră. Pe video se vede cum acesta lovește un alt autovehicul, Honda Civic, după care spulberă efectiv clădirea de pe marginea drumului care a și explodat!

Conducătorul mașinii Honda Civic, care a parcat regulamentar pe marginea drumului, nu se afla în autoturism. În mașină se aflau soția sa de 33 de ani și fiul de doar 3 ani. Șoferul se afla la toaletă în momentul impactului, iar după bubuitură a fugit spre mașină pentru a-și salva familia. Nu a mai reușit. În stare de șoc, acesta a chemat poliția și pompierii.

George Vakakis a murit și el în explozie, iar alți doi pasageri de la el din mașină, care nu purtau centura de siguranță, a fost aruncați prin parbriz. Unul dintre ei a murit ulterior.

„Este oribil. Familia aștepta în parcare. Ei nu au fost chiar parcați pe banda de urgență, era regulamentar”, (conducător auto martor la accident, pentru LamiaReport). 

George Vakakis este fiul cel mai mare magnat industria jucăriilor din Grecia, Apostolos Vakakis. Familia Vakakis deține lanțul JUMBO, care a fost singura afacere pe profit în mod constant în timpul crizei financiare din Grecia.

sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN