Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Chirilă: "Am un sentiment nasol după votul pro Brexit. Vin vremuri grele pentru România"

Friday, 24 June 2016, 19:01 Sursă: REALITATEA.NET

Într-un scurt mesaj publicat pe o reţea de socializare, artistul în vârstă de 42 de ani a scris că după Brexit "vin vremuri grele pentru România".

"Nu sunt analist politic şi nici financiar, aşa că mi-e greu să-mi dau cu părerea. Am însă un sentiment nasol după votul pro Brexit. Anume că vin vremuri grele pentru România, care dacă n-ar fi fost în UE, am fi fost (probabil) un fel de Belarus în mâna unei oligarhii restrânse", a scris Tudor Chirilă.

"Acum, regresul şi restauraţia sunt mai aproape ca niciodată. În sinea lor, penalii cred că se bucură. Pardon, parlamentarii. Timpul ne va spune unde naiba ne îndreptăm. PS. Iar chestia asta când poporul este chemat să decidă (doar) în anumite situaţii când conducătorii (în cazul de faţă Cameron) nu sunt în stare să-şi asume responsabilitatea unei direcţii pentru naţiunea lor, ne arată în ce vid moral ne-au adus politicienii peste tot în lume. Când UK trimite soldaţi la război, Cameron nu convoacă referedum. Acum naţiunea britanică trăieşte cu impresia că e împărţită în două, iar viitorul, oricare ar fi el, va aduce vinovaţii de o parte sau de alta", a adăugat el.

BREXIT. Ce au căutat britanicii pe Google DUPĂ ce au votat: "Ce înseamă UE?"

51,9% dintre britanici au votat joi, 23 iunie, în favoarea Brexit-ului. Rata prezenței la vot a fost de 72,2%. Numărul votanților care s-au pronunțat pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană se ridică la 17.410.742 milioane.

 
Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN