ATAC cu rachete: cel puțin 80 de "teroriști americani" uciși, anunță televiziunea iraniană

Wednesday, 08 January 2020, 09:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Televiziunea de stat iraniană a anunţat, miercuri, că cel puţin 80 de "terorişti americani" au fost ucişi, în atacurile ce au implicat 15 rachete lansate de Teheran asupra unor ţinte americane din Irak, adăugând că niciuna dintre rachete nu a fost interceptată, transmite Reuters.

Televiziunea de stat, citând un oficial de rang înalt din cadrul Gardienilor Revoluţiei, a relevat de asemenea că Iranul are în vedere alte 100 de ţinte în regiune dacă Washingtonul recurge la orice represalii, notează AGERPRES. De asemenea, a indicat că elicoptere americane şi echipament militar au fost "grav avariate".

Iranul a lansat, la primele ore ale zilei de miercuri, atacuri cu rachete asupra forţelor conduse de SUA în Irak, ca represalii pentru atacul SUA cu dronă asupra unui comandant iranian a cărui ucidere a stârnit temeri privind un război mai amplu în Orientul Mijlociu. 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-08 12:02:45
plugariu

Ce mama dracului cauta popii astia barbosi, nespalati si rapciugosi la conducerea unui stat ??? Ce dracu' cauta ditamai generalul iranian in Irak, ce sa beleasca acolo ? In tara lui nu mai putea profesa arta razboiului ? Ce-a cautat, a gasit cu varf si indesat ! Alta panarama de tip iranian sunt Garzile Revolutiei, adica o armata intr-o alta armata... Ca la ei, la nimeniea !!

2020-01-08 14:24:12
Adrian

Ce gogosi umflate vand astia la prostimea iraniana,sa se simta bine norodul.In realitate nu au facut nimic, au dat orbeste cu niste pocnitori ,nici vorba de morti sau pagube materiale.

Alte articole din: Ultimele Stiri