Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alte nouă femei spun că au fost abuzate sexual de Epstein

Wednesday, 04 December 2019, 12:18 Sursă: realitatea.net, agerpres.ro

 

Femeile, care nu şi-au făcut publică identitatea, au declarat că aveau vârste cuprinse între 13 şi 23 de ani atunci când au căzut victimele milionarului american, informează DPA, preluată de Agerpres.

Cea de 13 ani a fost "în mod repetat agresată sexual, abuzată, bătută şi violată" de către "Epstein şi asociaţii săi" începând din 2003, potrivit documentelor judecătoreşti consultate de DPA, potrivit Agerpres.

Abuzurile lui Epstein au început în 1985 şi s-au întins peste două decenii, au precizat femeile.

"Epstein a orchestrat o reţea masivă de trafic sexual pentru a-şi procura sute de fete pentru gratificarea sa sexuală, pe care le împrumuta altor persoane bogate sau puternice din reţeaua sa pentru a fi abuzate sexual', potrivit documentelor acestui proces înregistrat la curtea supremă din Manhattan.

Aceste femei se alătură celor alte peste 12 care solicită despăgubiri de la administratorii averii lui Epstein, descoperit mort în luna august în celula sa dintr-o închisoare din Manhattan, unde se afla în aşteptarea procesului pentru acuzaţia de trafic sexual cu minore. Autorităţile consideră moartea sa drept o sinucidere.

Epstein a avut legături cu numeroase personalităţi din Statele Unite, printre care actual preşedinte Donald Trump şi fostul preşedinte Bill Clinton.

Una dintre femeile care l-au acuzat pe Epstein, Virginia Giuffre, susţine că a fost forţată să facă sex cu prinţul Andrew când era minoră. În urma acestor acuzaţii, prinţul a renunţat la toate îndatoririle sale publice.

Preşedintele american Donald Trump, aflat la Londra pentru summitul aniversar NATO, a declarat marţi că nu îl cunoaşte pe prinţul Andrew al Marii Britanii însă fotografiile din vara acestui an și de acum aproape 20 de ani îl contrazic. 

Donald Trump, pus în dificultate de prințul Andrew, acuzat de abuz sexual

 

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN