Articolele autorului Ioana Stanescu:

Cancelarul austriac Karl Nehammer
Cancelarul Austriei, acuzații GRAVE - Primele declarații făcute de Karl Nehammer, după refuzul României în Schengen
Acuzații foarte grave vin în continuare de la cancelarul austriac Karl Nehammer față de România. După umilința suferită de români, prin refuzul admiterii țării noastre în Schengen în urmă cu exact o săptămână, Austria continuă atacurile neîntemeiate privind politica migrației dusă de București. Cancelarul austriac susține că datele pe care le au autoritățile de la noi despre numărul migranților nu sunt reale, iar în Austria ajung zeci de mii de persoane ilegal. Pe de altă parte, cancelarul anunță că nu are nimic împotriva României, dar e vorba despre o problemă de securitate europeană.
Viktor Orban / Foto: Inquam Photos, Laszlo Beliczay
Ungaria riscă să rămână fără bani europeni înainte de Crăciun - Decizia-fulger de la Bruxelles, după politica lui Viktor Orban
Ungaria, în pericol să rămână fără banii europeni, și după poziția apropiată de Vladimir Putin în criza energetică și războiul din Ucraina. Bruxelles a anunțat oficial că Ungaria nu a făcut progrese suficiente și propune suspendarea unei sume importante din banii europeni. Care sunt cele 27 de condiții impuse Ungariei privind „statul de drept”.
Cât de toxice pot fi cremele pentru față: Pericol uriaș, duce la pierderea vederii - Caz real cutremurător
Cât de toxice pot fi cremele pentru față: Pericol uriaș, duce la pierderea vederii - Caz real cutremurător
Experții atrag atenția asupra pericolului din cremele de înfrumusețare folosite de femei, dar nu numai de acestea. Un caz cutremurător s-a petrecut în America, ajungându-se până la pierderea vederii periferice, foarte importantă pentru tot ce observăm, în special în timpul nopții și în lumină difuză. Nu este însă singurul caz, iar experții au tras un semnal de alarmă asupra pericolului pe care aceste produse toxice îl au asupra tuturor celor din casă.